Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Judecarea cazului de dopaj al Simonei Halep ar putea începe abia în ianuarie. Procedura, explicată de avocații sportivei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Judecarea cazului de dopaj, în care este implicată Simona Halep, ar putea începe abia în luna ianuarie. Avocații sportivei au confirmat pentru Știrile PRO TV că deocamdată se derulează proceduri premergătoare punerii sub acuzare.

Avocații Simonei Halep, care doresc să rămână deocamdată anonimi, au explicat pe îndelete procedura care o vizează pe sportiva noastră.

În primul rând, în acest moment se așteaptă scrisoarea oficială de punere sub acuzare din partea Agenției Internaționale de Integritate în Tenis. Pe data de 7 octombrie, Simona a primit doar o înștiințare prin care era suspendată provizoriu, un pas premergător anunțului oficial.

După ce primesc această scrisoare oficială care va anunța suspendarea, avocații vor avea 20 de zile la dispoziție pentru a contesta decizia la un tribunal independent din cadrul Sport Resolutions, un organism independent de la Londra, unde se soluționează disputele sportive.

Decizia în cazul lui Halep ar putea fi contestată la TAS

Date fiind fazele procedurale de apărare, judecata la acest tribunal va avea loc cel mai probabil în luna ianuarie, mi-au mai spus avocații Simonei.

Citește și
patrick mouratoglou, aravane rezai
Patrick Mouratoglou, desființat de una dintre fostele sale jucătoare: „Nu-i păsa de sănătatea mea! Voia doar să fie cunoscut”

Va urma, desigur, pronunțarea hotărârii acestui tribunal. Decizia ar putea fi contestată ulterior la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, însă acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de câteva luni.

Până atunci, Simona Halep ar putea reveni totuși pe teren, dar nu în competitii oficiale. Ea este în continuare pe afișul turneului demonstrativ din Africa de Sud, „Africa cares challenge”, care se va desfășura pe 3-4 decembrie la Johannesburg.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult