Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Johnny Depp a cântat la București într-o ie făcută cadou de Viorica de la Clejani. Împlinește 60 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Johnny Depp a făcut spectacol joi seară în București, pe scena de la Romexpo. Faimosul actor a venit însoțit de nume grele ale muzicii rock, alături de care a înființat o trupă, în urmă cu peste un deceniu.

În timpul concertului, Depp a purtat o bluză tradițională românească, un cadou primit chiar înainte de reprezentație.

Fanii muzicii rock și-au dat întâlnire la Romexpo, pentru a-i asculta veteranii pe Alice Cooper și Joe Perry, cel din urmă - unul dintre fondatorii trupei Aerosmith. Cei mai mulți recunosc, însă, că au venit pentru actorul Johnny Depp, mai nou intrat în branșă. Câțiva s-au îmbrăcat ca personajul interpretat de acesta în filmul Pirații din Caraibe.

Pirat: „Le urez mult succes vampirilor să trăiască o veșnicie, să fie nemuritori! Și să avem parte de cât mai mult evenimente din astea și de voie bună. Și să trăiască rock-ul! Long live rock!”

Spectator: „Păi dacă vine Johnny, de ce să nu profit de ocazie, sincer Hollywood Vampires e prima dată când ascult, e un nou obicei de-al nostru să venim la mai multe concerte rock și dacă tot avem vedete așa de amploare”

Citește și
Johnny Depp
Johnny Depp va concerta, joi, în București, la Romexpo. Ce alte nume grele ale muzicii îl vor însoți

Copil: „Îmi place foarte mult muzica rock!!”

Valentina Neagu, corespondent PROTV: „Conform organizatorilor, sunt mii de persoane care au venit să-i vadă pe Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry. Sunt persoane care au venit inclusiv din America, special pentru acest concert”

Turiști americani: „Ne simțim minunat! Am venit din America pentru acest concert! Am venit pentru tot, pentru experiență! Suntem în România!”

Formată în 2012, trupa Hollywood Vampires a mai venit la noi în ţară, în 2016. Iar concertul de joi seară a deschis turneul de anul acesta. Johnny Depp a purtat o ie, primită cadou.

Viorica de la Clejani: „Eu am ales-o și e cu ea pe scenă acolo, uite! Aam făcut poze și sunt cea mai fericită! l-am luat în brațe, l-am pupat!!!”

Ioniță de la Clejani: „Fiecare dintre vampiri are câte o cămașă românească de la noi, câte un obiect românesc pe care le-am făcut cadou și le poartă pe scenă. Cea mai mare bucurie pentru noi! Am vorbit cu el, am stat cu el, are o problemă cu piciorul, suntem alături de el, e prietenul nostru”.

Artiştii români şi Johnny Depp sunt cunoştinţe vechi. Ioniță din Clejani a cântat alături de Taraful Haiducilor într-un film din 2000 al actorului american - „The Man Who Cried".

Vineri, Depp împlinește 60 de ani, așa că nu au lipsit urările, în avans.

Tânără: „La mulți ani și tot suportul din lume! Am făcut un pic de documentare înainte de concert, am aflat că mâine e ziua lui, și am zis că n-am altă metodă mai bună să-mi arăt suportul”

Ucraineancă: „Îi doresc să fie tânăr pentru totdeauna!”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult