Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jeremy Renner a fost externat. Care este starea actorului și cât ar putea dura recuperarea sa

Jeremy Renner s-a întors acasă după accidentul în care a fost implicat pe 1 ianuarie. Starul din Avengers a suferit răni grave după ce s-a răsturnat cu mașina cu care curăța drumul de zăpadă.  

Renner a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța ca a văzut premiera celui de-al doilea sezon al serialul „Mayor of Kingstown”, alături de familia sa, „acasă”.

Dar deși a ajuns acasă la puțin peste două săptămâni după accidentul său, actorul care l-a interpretat pe Hawkeye are de parcurs un drum lung până la recuperare și este conștient de amploarea rănilor sale.

Apropiați ai actorului spun că recuperarea sa ar putea până la doi ani. „Este mult mai rău decât ar crede cineva. Jeremy este foarte conștient de faptul că aproape că a murit acolo”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Potrivit acesteia, partea dreaptă a pieptului lui Renner a fost zdrobită, iar partea superioară a trunchiului i se rupsese. Avea, de asemenea, o rană gravă la cap, care sângera și una la picior. „Se pare că pieptul lui Jeremy a fost atât grav distrus, încât a trebuit să fie realizată o reconstruire a acestuia printr-o intervenție chirurgicală”, a mai spus sursa citată.

Jeremy Renner, rănit foarte grav în ziua de Anul Nou

Jeremy Renner se afla la proprietatea sa din zona Reno, pe 1 ianuarie 2023, când a căzut peste el un plug de zăpadă PistenBully.

Starul din „Hurt Locker” a fost activ pe Instagram încă din primele zile în care a devenit conștient după intervențiile chirurgicale și le-a transmis fanilor săi mai multe mesaje.

„Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele de încurajare. Sunt prea amețit acum să scriu, dar vă trimit dragoste tuturor”, a fost primul său mesaj publicat pe 3 ianuarie alături de o fotografie de pe patul de spital.

„Hawkeye” și-a sărbătorit și ziua de naștere pe patul de spital. Pe 7 ianuarie, actorul a împlinit 52 de ani, iar alături de el au fost apropiații săi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult