Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jandarmi din Vaslui, acuzați că au bătut un adolescent care nu avea buletinul la el. Parchetul Militar face anchetă

Acuzații grave sunt aduse unui echipaj de jandarmi din Vaslui. Părinții unui băiat de 15 ani susţin că fiul lor ar fi fost bătut în timp ce era dus la poliție. Familia a depus plângere la Parchetul Militar.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, în timp ce băiatul își aștepta sora în faţa unui magazin din oraș. Aflat în patrulare, un echipaj de jandarmi i-ar fi cerut băiatului să se legitimeze.

Părinții adolescentului susțin că acesta a fost întrebat ce vârstă are, și pentru că jandarmii nu l-ar fi crezut, iar băiatul nu avea buletinul la el, i-au cerut să urce în dubă.

Între timp sora și-a anunțat tatăl iar acesta a mers direct la secția de poliție pentru a vedea ce se întâmplă.

Acolo - susține tatăl - și-a găsit fiul lovit. După ce bărbatul le-a confirmat că fiul are 15 ani, a mers cu el la spital ca băiatul să primească îngrijiri medicale. Acesta avea urme la cap, abdomen dar și o mână umflată. Nu a rămas internat, însă peste noapte nu s-a simțit bine, aşa că a revenit la spital a doua zi şi a fost internat.

Citește și
caini
Evacuare cu scandal în județul Brașov unde o femeie ţinea într-un imobil nu mai puțin de 18 câini

Familia a depus plângere împotriva a patru jandarmi care - spun părinții - le-au ridicat abuziv copilul din stradă și l-au bătut. La rândul lor, superiorii celor acuzați au început propria anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult