Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jandarmeria avertizează că şi sâmbătă seară ar putea avea loc violenţe la proteste

Reprezentanţii Jandarmeriei au declarat sâmbătă dimineaţă că şi la protestele anunţate pentru seara acestei zile ar putea avea loc violenţe.

„Pe reţelele de socializare se anunţă şi pentru această seară proteste, la fel, însoţite de multe mesaje care incită la violenţă. Îi avertizăm pe cei care dorect să participe la aceste activităţi să fie receptivi la ceea ce transmitem noi, întrucât se expun conştient sau inconştient unor riscuri. Există posibilitatea apariţiei acestor persoane agresive, care să încerce din nou deturnarea evenimentelor din spaţiul public”, au declarat reprezentanţii Jandarmeriei.

"Protestatarii paşnici să se delimiteze de cei violenţi, să facă un pas în spate pentru că şi aseară au fost folosiţi ca scut de protecţie de huliganii din spatele lor", au mai spu oficialii.

Un nou protest a fost anunţat pe reţelele sociale pentru seara zilei de sâmbătă. Manifestația, anunțată pe Facebook, este intitulată „Nu plecăm până nu plecați.”

„PSD-ALDE a arătat aseară (n.r - vineri) că legitimitatea lor se impune prin violenţă asupra cetăţenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziţi şi pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piaţa Victoriei. Nu ne intimidaţi, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecaţi până nu omorâţi pe cineva!”, au precizat organizatorii evenimentului.

Citește și
protestatar batut
Un protestatar pașnic, care avea mâinile ridicate, a fost bătut de un jandarm. VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult