Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Jaf ca-n filme în Bistrița. Un seif cu jumătate de milion de lei a fost furat din sediul unei firme de jocuri de noroc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un seif cu jumătate de milion de lei a fost furat din sediul unei firme de jocuri de noroc din Bistrița.

Chiar dacă au mizat pe faptul că și-au șters toate urmele, hoții au fost prinși, după ce polițiștii au făcut mai multe percheziții. Suspecții, trei indivizi din Bihor, au fost reținuți.

Totul s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptâmână, când administratorul unei firme de jocuri de noroc a anunțat poliția că a fost ținta unui jaf.

Seiful cu 500.000 de lei a fost furat cu totul de la sediu, iar autorii s-au făcut nevăzuți. Deși cutia de metal în care erau depozitați banii era destul de grea, cei care au dat spargerea au cărat-o în brațe până la mașină. Spărgătorii au acționat organizat.

Filmul jafului din Bistrița

În timp ce doi au intrat în sediul firmei, unul dintre autori ar fi rămas afară pentru a sta de pază. Toți ar fi comunicat prin stații de emisie-recepție și ar fi avut grijă să își acupere fețele. Polițiștii din Bistrița împreună cu cei din Bihor au făcut mai multe percheziții și au dat de urma celor trei suspecți. Potrivit unor surse din anchetă ei au găsit și mașina folosită în timpul jafului dar și peste 20.000 de euro. Seiful nu a fost găsit.

Citește și
chanel
VIDEO | Jaf armat într-un magazin Chanel. Hoții au fost filmați în timp ce fugeau cu bunuri în valoare de milioane de euro

Cei trei suspecți sunt din Bihor și au 32, 45 și 46 de ani. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, altul este cercetat în arest la domiciliu, iar cel care a stat de pază se află sub control judiciar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult