Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a văzut vizita Papei pe reţelele sociale. "A fost un moment magic"

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Sunt momente pe care le vom ţine minte toată viaţa". Mărturisesc, cu entuzism, inclusiv pe reţelele de socializare, cei care l-au întâlnit într-un moment sau altul pe Papa Francisc.

Vizita sa a fost surprinsă cu mii de telefoane mobile şi aparate foto din mii de unghiuri. Istoria acestor zile s-a scris, aşadar şi, în mediul online acolo, undechemarea Sfântului Părinte: "să mergem împreună" a fost una dintre cele mai folosite, etichete.

În spatele acestor imagini emoţionante, dar şi a zecilor de mii de oameni ieşiţi să-l salute pe Papa Francisc, există mereu un pericol ascuns, explica specialiştii în securitate.

Fericit că a ajuns la Blaj acest domn a vrut să le transmită printr-un live pe Facebook şi prietenilor săi emoţia pe care a simţit-o în timpul slujbei. La fel au procedat mulţi alţii.

Femeie: La copiii mei din Madrid şi băiatul şi fata. Reporter: Le puneţi pe Facebook? Ce mesaje scrieţi când postaţi? Femeie: Multă pace din partea mea, pacea pe care am primit-o de la Papa să o aibă şi ei.

Citește și
curcubeu papa
Filmul zilei în care Papa și-a luat la revedere de la România. La final a apărut curcubeul

Femeie: E o filmare pentru sufletul meu. E un eveniment important. Reporter: Aţi postat şi pe internet? Femeie: Da, bineînţeles. Reporter: Pe ce reţele? Femeie: Pe toate.

Bărbat: "Vor ajunge la soţia şi la fiica mea care sunt plecate, sunt peste hotare."

În aceste 3 zile, numeroase alte fotografii şi filme au ajuns în albumele virtuale.

"A fost un moment magic" aşa a descris pe Facebook o tânără aflată la catedrala Sfântul Iosif din Capitală, clipa în care Sfântul Părinte a trecut cu papamobilul prin faţa ei.

Tot din Capitală ....Gabriela a simţit totul... ca pe '' o ocazie unică în viaţă."

Astfel de postari au fost etichetate în mediul online cu: "papă în românia", "papa francisc" ori "să mergem împreună". A fost şi cazul slujbei de la Sumuleu Ciuc, din judeţul Harghita.

Printre norocoşii care au stat la mică distanţă de Suveranul Pontif s-a numărat şi Andreea Esca. Colega noastră s-a fotografiat alături de acesta la venirea în România. Imaginea a strâns pe Instragram peste 70 de mii de aprecieri.

Vizita în ţara noastră a fost marcată şi pe contul de Instagram al Papei Francisc, urmărit de peste şase milioane de oameni. Aici au fost postate fotografii cu Sfântul Părinte alături de Patriarhul Daniel dar şi de la Blaj din timpul ceremoniei de beatificare a celor 7 martiri greco-catolici.

Iar fotografii profesionişti au surprins bucuria de pe chipul Papei Francisc din ultima zi a vizitei Sanctităţii Sale în România, în timp ce salută mulţimea.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult