Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Isterie în București din cauza ploii sahariene. „Nu-mi vine să cred cum mi-am găsit mașina”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liniștea nu s-a așternut peste spălătoriile auto din București odată cu venirea serii. Au fost cozi uriașe până târziu în noapte, pentru că șoferii au ținut morțiș să scape de noroiul așezat pe mașini.  

Șoferii care au evitat aglomerația din timpul zilei s-au gândit să-și încerce norocul pe timpul serii, dar fără rezultat. Este trecut de miezul nopții, iar spălătoriile sunt încă pline.

Așadar, nu puțini au fost cei care au sperat că după lăsarea întunericului vor prinde mai ușor un loc liber pentru a-și curăța mașina.

Reporter: De cât timp aștepți la coadă?

Bărbat: „De vreo 30 de minute, nu-mi vine să cred cum mi-am găsit mașina. Am zis să vin mai târziu, că prind mai liber”.

Citește și
ploaie
Vremea azi, 19 aprilie. Zonele în care ploile nu se opresc. Temperaturile cresc cu câteva grade

Reporter: Ai rămas dezamăgit.

Bărbat: „Chiar că...”.

În mai toate spălătoriile auto din Capitală, deschise non-stop, situația a fost la fel. Dar, înarmați cu răbdare, oamenii au așteptat zeci de minute.

Tânăr: „25 de minute. Am fost și la ora 17:00 și la ora 21:00, nu mi se pare normal. Nu înțeleg ce-a venit, ce ploaie sahariană, dar e ceva rău. Mai încolo și prin alte sectoare”.

Fată: „De vreo 20 de minute așteptăm. În momentul în care se produce ceva în România se produce isterie. Nu vreau să mă gândesc ce a fost pe zi”.

Student: „Am venit mai devreme cu încă două mașini și am stat vreo 45 de minute să le spăl”.

Cei care nu au apucat să își spele autoturismul au primit ajutor din partea naturii. Noaptea trecută a plouat în București.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult