Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru oameni au murit într-o fosă septică. Primarul, fiica lui și un vecin au sărit să-l ajute pe un bărbat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru oameni au murit într-o fosă septică în Mureș. Primarul localității, fata lui și vecinul lor au sărit în ajutorul unui bărbat care leșinase în fosa pe care voia să o curețe. Însă niciunul nu a mai putut respira.

Salvatorii ajunși la fața locului au scos victimele inconștiente și au început manevrele de resuscitare. Pentru trei dintre ele nu s-a mai putut face nimic. A patra victimă, care fusese transportată la spital cu elicopterul a murit joi după-amiază.

Nenorocirea a avut loc în comuna Sărățeni, județul Mureș, în curtea unui bărbat de 62 de ani. Omul l-a rugat pe un consătean de 48 de ani să îi curețe fosa septică. Acesta a intrat în rezervor iar, la un moment dat, s-a sufocat din cauza lipsei de oxigen și nu a mai putut ieși. Proprietarul a strigat după ajutor, iar primii care au răspuns au fost primarul și fiica lui ce locuiau în vecini. Toți trei au coborât pentru a-l ajuta pe om să iasă, dar au leșinat și ei.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au scos victimele la suprafață rând pe rând.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare. Doar bărbatul de 62 de ani și a revenit și a fost transportat cu elicopterul la spital. Pentru primar, fiica lui și bărbatul de 48 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Din păcate, în urmă cu puțin, și bărbatul ajuns la spital s-a prăpădit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. Primarul a fost ales ca edil al localității Sărățeni în anul 2016 și acum se afla la cel de-al doilea mandat. Fiica lui de 32 de ani era căsătorită de doi ani și a lăsat în urmă un băiețel de nici un an.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult