Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Intervenție a poliției pentru dispersarea a zeci de persoane adunate să asiste la bătaia dintre un tată și fiul său

Polițiștii au intervenit pentru dispersarea unei mulțimi de câteva zeci de persoane, care s-au adunat pe o stradă din localitatea clujeană Florești pentru a asista la bătaia dintre un bărbat și fiul său.

Poliția a intervenit duminică după-masă pe o stradă din Florești, unde mai multe grupuri de oameni s-au strâns ca să vadă cearta dintre un tată și un fiu, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, ”la data de 12 aprilie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Florești, județul Cluj, a avut loc o stare conflictuală spontană, între un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Florești și fiul său de 25 ani. În urma discuțiilor în contradictoriu dintre cei doi, starea conflictuală a luat amploare, cei doi lovindu-se reciproc”.

Polițiștii au dispersat persoanele adunate și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie pe numele celor doi bărbați.

Numai în ziua de sâmbătă au fost verificate în această localitate peste 100 de persoane, dintre care 14 au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 43.000 lei.

Citește și
politie romania
Petrecere cu droguri și scandal. Ce au pățit patru tineri din Târgoviște

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult