Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Interlopul Spartacus s-a întors în închisoare după scandalul cu polițiștii din București. Ce pedepse au primit apropiații lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Interlopul care a provocat un scandal monstru și a amenințat public autoritățile în pandemie s-a întors la închisoare. „Spartacus, idolul femeilor”, cum îi place să se recomande, i-a forțat pe agenți să deschidă focul.

Incidentul, petrecut în 2020, s-a încheiat cu o mașină de poliție distrusă și câțiva polițiști răniți de bolovani.

După trei ani și jumătate de la scenele scandaloase, petrecute în ziua de Paște, Curtea de Apel București i-a condamnat definitiv pe cei implicați.

Șapte dintre ei au fost găsiți vinovați de ultraj, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice după o intervenție în forță în care politiștii au tras cu pistoalele.

Câteva ore mai devreme, Vasile Badea, zis si "Spartacus, idolul femeilor", îi provoca și ii amenința pe polițiști, pe platformele de socializare: „Să înnebunesc când vine poliția de nu-i răstorn. Așteptăm poliția”.

Citește și
politisti
Polițiștii vor fi dotați cu bodycam-uri. Vela: Să nu mai fie dezbateri Spartacus versus poliţist

„Spartacus” a fost condamnat acum la 5 ani și 11 luni de închisoare. Doi dintre apropiații săi au primit pedepse asemănătoare, însă unul dintre ei avea o condamnare mai veche, așa că în final va sta după gratii 7 ani și jumătate. În schimb, ceilalți patru protagoniști, între care și două femei, vor face muncă în folosul comunității.

Scandalagiii din cartierul Rahova s-au ales și cu obligația de a le plăti celor trei polițiști pe care i-au rănit ușor, câte trei mii de euro daune morale. În plus, vor acoperi și pagubele provocate mașinii de poliție în timpul scandalului, aproape 3.500 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult