Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oamenii s-au aruncat în gol pentru a scăpa de incendiul care a mistuit o clădire de birouri din Moscova. Imagini șocante

Autoritățile din Rusia anchetează cauza unui incendiu care a cuprins o clădire de birouri de la marginea Moscovei. Cel puțin 8 oameni au murit.

UPDATE: Incendiul a pornit la etajul șase al construcției cu opt niveluri și s-a extins până la acoperiș. 9 angajați au rămas blocați.

Doi s-au aruncat în gol, iar șase au pierit după ce pereții interiori s-au prăbușit peste ei. Un singur om a fost salvat, însă este în stare gravă.

Potrivit agenției Tass, clădirea este în proprietatea unei companii private și adăpostește birourile a 30 de companii. În trecut, a aparținut Institutului de Cercetare „Platan”, care dezvoltă sisteme electronice pentru industria de apărare a Rusiei.

Opoziția scrie că organizația continua, la finalul anului trecut, să funcționeze în clădire.

Citește și
vladimir putin
Cele mai sângeroase atacuri din Rusia, în era Putin. Cronologia atentatelor teroriste din ultimele două decenii

Știre inițială

Cel puţin nouă persoane au rămas blocate la etajele superioare ale unui institut de cercetare în domeniul electronicii cuprins de flăcări, în apropiere de Moscova, au anunţat luni serviciile de urgenţă şi oficiali ruşi, potrivit Reuters, preluată de Agerpres.

Imagini difuzate de canalul Telegram 112 au arătat unele dintre persoane spărgând geamurile în timp ce fum negru ieşea din clădire şi flăcările mistuiau etajele inferioare.

„Potrivit informaţiilor preliminare, mai sunt 9 persoane în clădire. Operaţiunea de salvare continuă", a declarat ministerul pentru situaţii de urgenţă.

Cel puţin o persoană a fost salvată de serviciile de pompieri, a precizat ministerul.

Guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobiov, a declarat că incendiul a cuprins trei etaje ale clădirii şi căutarea victimelor continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult