Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inspectorul școlar șef pe București a fost demis în urma anchetei elevului căzut de la etaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a fost demis vineri, de Ministrul Educaţiei.

Ionel Pușcaș a rămas fără funcţie, după ce a tratat cu superficialitate, căderea unui elev de clasa a şasea, de la etaj, în timp ce era la şcoală. Inspectorul declarase că ce s-a întâmplat a fost urmarea unui joc obişnuit, între copii.

Elevul ar fi fost hărţuit de ceva vreme de o colegă şi asta ar fi fost cauza incidentului nefericit.

După căderea de la etajul unu, băiatul a fost dus la spital şi medicii au anunţat că în afară de două coaste rupte, starea sa este bună. Ca să treacă peste acest necaz, este consiliat de un psiholog.

Conducerea şcolii şi inspectorul-şef al ISMB au tratat, însă, cazul, cu superficialitate. Inspectorul şef este cel care a declarat că a fost o joacă de copii.

Citește și
frauda bac
Posibil caz de frauda la BAC: un profesor i-ar fi rescris unei eleve lucrarea la romana. A comis insa o mare greseala

Ministrul educaţiei l-a demis din funcţie considerând că "ministerul educaţiei nu poate tolera astfel de abordări superficiale în situaţii care necesită mai mult decât oricând empatie, înţelegere şi responsabilitate".

O anchetă penală a fost deschisă de poliţie pentru vătămare corporală. Cazurile de hărțuire între copii nu sunt o raritate în România, iar ele pot fi oprite doar cu ajutorul profesorilor şi al părinţilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult