Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident șocant în Bihor. Un individ a spart geamurile mașinilor parcate pe strada unde locuia. Și-a și înjunghiat fratele

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost panică marți noapte într-o comună din Bihor. Mai multe echipaje de poliție și unul al ambulanței au fost nevoite să intervină, după ce un localnic a sunat la 112 și a spus că pe strada lui un bărbat sparge geamurile mașinilor parcate.  

Incidentul s-a petrecut în comuna Sălard, în jurul orei unu noaptea. Bărbatul reclamat a luat la rând mașinile pe care le-a găsit parcate pe ulița lui. A spart geamurile laterale a trei autoturisme cu ajutorul unor bolovani și o poartă a unui vecin. Unul dintre păgubiți a auzit zgomote și a sunat la 112. Până la sosirea echipajelor de poliție, bărbatul l-a rănit cu un cuțit, în zona coastelor, pe fratele său care încerca să-l liniștească. L-a atacat și pe un polițist sosit cu echipa de intervenție cu aceeași armă, dar care, din fericire, a scapăt nevătămat datorită vestei de protecție. În cele din urmă, bărbatul de 27 de ani a fost dus în arestul politței și va fi cercetat pentru loviri și alte violențe, respectiv pentru ultraj. Fratele agresorului este internat și se află în afara pericolului.

Citește și: Momentul în care racheta lansată de ruși lovește spațiul comercial ucrainean | VIDEO

 

 

Citește și
urmarit
Urmărire cu focuri de armă în București. Șoferul a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat unchiul cu un cuțit

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult