Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident șocant în Alba. O copilă de doar 12 ani a fost violată la o petrecere

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost cea mai neagră seară pentru o copilă de numai 12 ani, din Alba, care-și sărbătorea fratele, major. Un tânăr mai mare a violat-o, la petrecere.

A convins-o, de fapt, să iasă în grădină, iar acolo s-ar fi dezlănțuit, susțin oamenii legii. Cuprins de remușcări a sunat chiar el să își anunțe fapta; fratele victimei îi alertase însă pe polițiști.

Petrecerea s-a ținut în localitatea Vinerea. Suspectul este chiar unul dintre prietenii băiatului, invitat la majorat.

Fratele victimei: "Prietenul meu am văzut că a ieșit în grădina de mule ori, tot stătea acolo şi a ieşit şi sora mea şi am văzut că nu mai apar. După o oră, o oră şi ceva au apărut unul după altul. Ce ţi-a zis? Mi-a zis că a violat-o".

De altfel, speriat, băiatul a dat alarma.

Citește și
evaluare nationala 2020
Evaluare Națională 2020. Topul județelor cu cele mai multe medii de 10

Vecină: "A fost poliţia aici, a fost salvarea aici după aia am auzit ce s-a întâmplat cu fata. Am auzit că a profitat de ea, cred că în grădină".

Comisar Șef Luminiţa Prodan - purtător de cuvânt IPJ Alba: "Ar fi convins-o pe sora gazdei să facă o plimbare împreună în grădina casei, acolo folosindu-se de violență ar fi violat-o. Fapta a fost anunţat la poliţie de către fratele victimei, dar şi agresorul a sunat la poliţie şi a spus că a întreţinut relaţii sexuale cu minora fără să precizeze că a folosit violența".

Suspectul a fost plasat în arest la domiciliu și este cercetat pentru viol.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult