Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident provocat de un pasager, într-o aeronavă Blue Air. Avionul a aterizat de urgenţă

O aeronavă Blue Air cu destinaţia Stuttgart a fost direcţionată pe Aeroportul Internaţional Viena vineri dimineaţa din cauza unui pasager agresiv, informează compania.

Pasagerul agresiv a fost reţinut în urma incidentului şi se află în custodia autorităţilor austriece.

Zborul Blue Air 0B129 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 însă pentru siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena, precizează operatorul aerian.

Pe Facebook a fost postată şi o filmare cu intervenţia poliţiei după incidentul în care, spune un martor, pasagerul ar fi agresat o stewardesă. 

Citește și
scandal Tarom
Scandal cu pumni și urlete la bordul unui avion Tarom. VIDEO filmat de un pasager

Conform procedurilor standard, o ambulanţă a fost trimisă la aeronavă.

"Compania Blue Air îşi cere scuze faţă de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situaţii, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră întârziere faţă de orarul de zbor iniţial. Afectat de această situaţie a fost şi segmentul de zbor Stuttgart - Sibiu, operat, de asemenea, cu aproximativ o oră întârziere", arată sursa citată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult