Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a atacat fosta parteneră într-o sală de judecată, la procesul de custodie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac sângeros într-o sală de judecată, joi, la Constanța. La procesul de custodie a copilului, un bărbat a atacat-o pe fosta lui parteneră și a rănit-o pe față.

Niciun jandarm nu l-a percheziționat pe individ la intrarea în clădire, deși exista ordin de restricție împotriva lui. Bărbatul este acum reținut, iar victima a ajuns la spital.

Femeia atacată de fostul iubit a fost preluată de medicii de la ambulanță. Plângând și cu fața pansată, abia putea povesti ce s-a întâmplat.

În momentul atacului, în sala Judecătoriei Constanța erau 10 persoane, potrivit magistraților, cu tot cu împricinații.

Cei doi se luptau în instanță pentru custodia băiețelului lor de patru ani. Fostul partener s-a așezat chiar în spatele femeii și, dintr-o dată, a atacat-o cu un cutter.

Roxana Ioana Oltean, purtător de cuvânt al Judecătoriei Constanța: „În mod neprevăzut i-a provocat o leziune la nivelul obrazului cu un obiect ascuțit. Jandarmii au intervenit pentru a imobiliza agresorul.”

Actualul partener al femeii susține că victima ar fi fost amenințată, în ultima vreme, de fostul iubit.

Prietenul victimei: „Avea ordin de protecție să nu se apropie de ea la 50 de metri, de toți prietenii, de ce avea ea acolo... Pur și simplu în sala de judecată! De două luni ne amenință că ne taie, că ne omoară.”

Atacatorul a reușit să intre cu o armă albă până în sala de judecată pentru că, potrivit avocaților din Constanța, sediul Judecătoriei nu este prevăzut cu detector de metale. Jandarmii care asigură ordinea în instituție ar fi trebuit, teoretic, să-l percheziționeze. Dar în zilele aglomerate, controlul e superficial.

Laurențiu Oprea, Jandarmeria Constanța: „Nu știam de ordinul de protecție!”

Bărbatul a ajuns după gratii.

Victima le-a predat anchetatorilor mai multe transmisiuni în direct făcute de atacator pe rețelele de socializare, prin care o amenința. Deocamdată, suspectul este acuzat de loviri sau alte violențe, dar, în funcție de anchetă, procurorii pot schimba încadrarea.

Citește și: Mașina de două milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo, distrusă în Palma de Mallorca, într-un accident de circulație | FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult