Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu la un depozit de lemne din București, aflat lângă o conductă de gaze. „A mai fost unul acum 3-4 zile”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară și în Sectorul 4 al Capitalei. Flăcări care, spun martorii, au atins și 15 metri înălțime au cuprins un depozit de lemne, care a ars aproape complet.

Când a văzut dezastrul, o femeie a suferit un atac de panică și avut nevoie de îngrijiri medicale.

Flăcările imense și coloana uriașă de fum i-au alertat pe cei care locuiesc în apropierea atelierului de tâmplărie. Oamenii au sunat repede la 112.

Vecin: „Eu cu soția și cu copilul eram în casă, ne uitam la televizor și dintr-o dată, soția a văzut o mașină de pompieri. Când m-am uitat pe geam am văzut foc”.

Oamenii spun că este a doua oară când depozitul arde, în decurs de câteva luni.

Citește și
incendiu buzau
Dublă tragedie în Buzău. Doi cumnați au murit într-un incendiu. Vecinii nu au reușit să-i salveze

Vecin: „Un incendiu masiv a doua oară, a mai fost unul acum 3-4 luni de zile, am ieșit în curte și am văzut flacără de 15 metri înălțime. Nu știm ce fac, e un depozit de lemne, o tâmplărie, dar autorizație, cum, ce face, nu știe nimeni” .

Focul s-a extins repede, alimentat de materialele depozitate în clădire.

Incendiul a cuprins aproximativ 900 de metri pătrați din atelierul de prelucrare a lemnului. Pericolul putea să fie mult mai mare, însă, din cauza faptului că în curte există o conductă medie de gaze, care în contact cu flăcările, ar fi putut să sară în aer.

La fața locului, a fost mobilizare de forțe.

Col. Olteanu Ștefan, ISU București-Ilfov: „Ne-am deplasat la locul intervenției cu 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și două autospeciale pentru prim-ajutor”.

Deocamdată, cauza incendiului nu este cunoscută, dar se face o anchetă în acest sens.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult