Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incendiu într-un apartament din Târgu Mureș, fără victime. Nu se știe cauza

Un incendiu la un apartament dintr-un bloc din Târgu Mureș a scos afară 30 de locatari, care au fost evacuați de forțele de ordine.

Incendiul a izbucnit luni seară, cu degajări mari de fum, într-un apartament de etajul I al unui bloc cu patru etaje de pe strada Aleea Săvineşti din municipiul Târgu Mureş, transmite news.ro.

Potrivit ISU Mureş, au fost evacuați 31 de locatari, evaluaţi de echipajele medicale. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţimi şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Incendiul a fost lichidat.

„La momentul izbucnirii incendiului, doi locatari aflaţi în interiorul apartamentului incendiat s-au autoevacuat, fiind preluaţi de echipajele medicale, atribuindu-li-se cod verde. Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse”, a precizat sursa citată.

Citește și
incendiu crimeea
Incendiu de proporții în Crimeea. Doi militari ruși au fost uciși VIDEO

Cauza şi împrejurările producerii incendiului urmează să fie stabilite.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult