Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se întâmplă cu femeia care a sărit de la etajul patru ca să scape de soțul care o bătea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca să scape de partenerul ei care o bătea, o femeie de 43 de ani a fost atât de disperată încât a sărit de la etajul 4 al blocului în care locuiește.

A căzut pe plafonul unui balcon de la etajul întâi, iar medicii spun că și-a fracturat coloana vertebrală. Pentru violență în familie, iubitul femeii este reținut.

Scandalul dintre cei doi ar fi izbucnit înainte de miezul nopții, iar individul furios ar fi lovit-o pe femeie. A lăsat-o apoi în casă și a plecat. Când s-a întors, ar fi fost sub influența alcoolului, iar partenera, ca să scape de bătaie, a făcut gestul disperat.

Vecină: „Am auzit o bubuitură, dar am crezut că e ceva de la fabrică, nici nu mi-am dat seama, târziu când am ieșit pe hol atunci am văzut alarmă, erau poliția și am văzut-o pe ea dincolo la vecinul. Ea s-a aruncat de la etaj”.

Victima a fost dusă de urgență la spital.

Citește și
mars impotriva violentei domestice
Marș pentru victimele violenței domestice în opt orașe din România. „Cerem protecție și siguranță pentru femei”

Adriana Bunilă, purt.cuv. SJU Buzău: „Femeia a suferit un traumatism de coloană toracală și un traumatism de coloană lombară. Pacienta a rămas internată pe secția Chirurgie Generală pentru îngrijiri medicale”.

Bărbatul de 53 de ani a fost prins în același cartier și este reținut pentru violență în familie. Polițiștii au emis pe numele lui și un ordin de protecție provizoriu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult