Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Impact devastator între o motocicletă și o mașină, în Argeș. Un polițist de 32 ani a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist de 32 de ani a murit, vineri, după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, din Argeș.

Tânărul polițist era în timpul liber în momentul accidentului care i-a fost fatal.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că la locul accidentului au intervenit trei ambulanţe şi o autospecială de pompieri. Motociclistul a fost găsit decedat, iar trei persoane din autoturism au fost transportate cu ambulanţele la spital, informează Agerpres.

Conform aceloraşi surse, printre răniţi se află şi o fată în vârstă de 13 ani, care prezenta multiple traumatisme. Celelalte două victime sunt un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 43 de ani, a căror stare era mai puţin gravă.

Citește și
procuror, politist
Noi detalii despre procurorul care s-a sinucis. De ce ar fi recurs la acest gest

Din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului, care circula în coloană, a încercat să vireze la stânga şi a intrat în coliziune cu motocicleta. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult