Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini de arhivă cu Cristina Țopescu la PRO TV: corespondent și prezentator de știri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cristina Țopescu a fost corespondent, prezentator de știri și chiar  moderator de emisiuni la PRO TV în perioada anilor 1996 - 1999.

La început a transmis informații despre evenimentele politice și a participat la conferințe de presă susținute la Guvern, la Palatul Cotroceni sau la partidele care se aflau atunci la guvernare, precum PNȚ-CD.

De asemenea, a fost corespondent special al Știrilor Pro TV la Washington, în 1998, în perioada în care fostul președinte al României Emil Constantinescu purta negocieri cu Statele Unite ale Americii pentru aderarea României la NATO.

Citește și
Cristina Topescu
Vecina care a sunat la 112 pentru Cristina Țopescu: ”Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o!”

A prezentat ”Un altfel de jurnal” la PRO TV, împreună cu Andrei Zaharescu - o emisiune în care erau prezentate știri mai ”ciudate”,  care ieșeau din tiparele serioase ale buletinelor de știri.

De asemenea, Cristina Țopescu a fost moderatorul emisiunii ”Întâlnire cu presa” de la Pro TV - un proiect care a fost o adevărată provocare pentru ea, ca jurnalist, după cum mărturisea Cristina la acea vreme.

Îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani! Ea a fost găsită fără suflare, duminică seară, de oamenii legii, în locuinţa din Tunari, după ce o vecină a dat alarma, îngrijorată că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Trupul fără viaţă al Cristinei Topescu a fost dus la IML pentru necropsie. Surse din anchetă spun că nu au găsit nimic suspect în casă şi, din primele informaţii, pare să fi avut o moarte liniştită.

Ancheta medico-legală urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un infarct sau despre un atac cerebral.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult