Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gino Iorgulescu, după gravul accident în care a fost implicat fiul său: „Durere imensă”

Șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a făcut duminică seară precizări, după gravul accident în care fiul său Mario a fost implicat.

 

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul trimis de președintele LPF, conform GSP.

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a ajuns sâmbătă noapte în stare gravă la spital, după ce ar fi provocat un teribil accident de circulaţie la ieşirea din Bucureşti. Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin şi, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra maşinii. În urma accidentului, celălalt şofer şi-a pierdut viaţa.

Citește și
Microbuz cu romani implicat intr-un accident in Franta
Microbuz cu români, implicați într-un grav accident în Franța. Un bărbat a murit

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult