Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul emoționant al luptătorilor SIAS după ce l-au prins pe ucigașul din Timiș

Cei 15 luptători SIAS care au participat la misiunea de capturare a ucigașului polițistului din Timiș au făcut un gest emoționant pentru colegul lor căzut la datorie în timpc ce-l urmărea pe Ionel Marcel Lepa.

Aceștia au trecut pe la mormântul polițistului Cristian Amariei pentru a-i lăsa un buchet format din 100 de trandafiri albi primiți de la vânzătorii de flori în semn de respect pentru reușita misiunii lor.

Redăm mesajul integral publicat pe pagina MAI:

"La puțin timp după ce criminalul a fost prins, cei 15 luptători de la SIAS s-au strâns în jurul comandantului. - Băieți, vă mulțumesc frumos! Vom pleca spre casă, dar nu înainte de a merge pe la Cristi. Trebuie să-i spunem că l-am prins. - Merg eu să iau flori, spune lunetistul. - Bun! Atunci, ne vedem cu toții la capelă! Lunetistul grupei pleacă spre Timișoara. Se oprește în Piața Badea Cârțan și merge la prima florărie care îi iese în cale. - Bună ziua! - Să trăiți! îi răspunde un tânăr de aproximativ 30 de ani . L-ați prins? - L-am prins! O tăcere apăsătoare se lasă între cei doi. După câteva secunde dialogul este reluat. - Aș vrea 50 de flori. Să fie albe, vă rog frumos! - Nici nu vă dădeam altă culoare. Albul reprezintă puritate și reverență. Să știți că tare om bun a fost Cristi. Vin imediat! În timp ce acesta pregătea florile, rând pe rând cei din piață veneau către polițist. - Felicitări că l-ați prins pe criminal și condoleanțe pentru coleg! Să știți că și pe noi ne doare. Cu greu își putea opri polițistul lacrimile. - Gata! Aveți aici 100 de flori. 50 de la mine, 50 de la colega de vis-a vis. - Cât mă costă? - Să fiți sănătoși! Măcar atât să facem și noi! Pe drumul de întoarcere către București, luptătorii de la trupele SIAS ne-au sunat și ne-au rugat să transmitem următorul mesaj: “MULȚUMIM PENTRU FLORI, TIMIȘOARA! CU RESPECT!”

Citește și
lepa
Ucigașul polițistului din Timiș riscă pedeapsa pe viață. Unde se ascundea când a fost prins

Duminică după-amiaza, un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui bărbat dat în urmărire naţională.

Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor. Bărbatul a fost prins în noaptea de luni spre marți, la 7 kilometri distanță de locul tragediei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult