Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Generalul Ilie Năstase, despre războiul din Ucraina: „Nu știu de ce, dar mi-e frică/Am luat cinci copii și cinci femei acasă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ilie Năstase este cel mai speriat general din Armata Română. Războiul de la granița României îi dă fiori lui Ilie Năstase. A luat acasă mai mulți refugiați ucraineni.

Citește aici LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina. Ultimele informații

Ilie Năstase are 70 de ani și este general în rezervă. Trăiește cu teama războiului de la granița României. Ilie Năstase: „Sunt general, dar nu cred că am putere. Mie mi-e frică. Nu știu de ce, dar mi-e frică. Nu avem cum să ne punem cu rușii. Ce să facem cu 150 de soldați americani? Mi-e frică mai tare, plus că nu suntem pregătiți. Nu avem armată, nu avem nimic.” Soldații lui Putin riscă să moară de frig în tancurile care se transformă în congelatoare noaptea, la minus 20 de grade.

Ucrainenii continuă să plece din țară

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova: „Oameni care suferă enorm de mult, care își pierd casele, copiii, apropiații. Este o situație dificilă și cu toții cred că ne gândim și sperăm să se termine.” Gică Popescu, președinte Farul Constanța: „Aceste imagini sinistre ne dorim, la un moment dat, să dispară și să revină fiecare la casele lor și viața să intre în normal.” Refugiații ucraineni au ajuns și acasa la Ilie Năstase. Ilie Năstase: „Și eu am luat. Am luat cinci copii și cinci femei acasă. Sunt disperați, cu copilași de patru luni. Oamenii nu au treabă, politicienii sunt de vină.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult