Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gelu Voican Voiculescu, din nou în public, după incidentul din Piața Universității: Nu mi-e teamă

Gelu Voican Voiculescu a participat şi duminică la evenimente care marchează împlinirea a 30 de ani de la Revoluţiei, după ce, sâmbătă, a fost ținta unui atac în urma căruia a fost rănit ușor la cap.

Duminică, Voiculescu le-a spus jurnaliștilor că va continua să participe la aceste ceremonii.

Reporter: Cum comentați cele întâmplate ieri? Gelu Voican Voiculescu: ”Regretabil”.

Reporter: Cum le răspundeți celor care au spus ieri că nu ar trebui să fiți prezent la astfel de ceremonii? Gelu Voican Voiculescu: ”În niciun fel.”

Reporter: Ați venit și astăzi. Nu v-a fost teamă că s-ar putea repeta incidentul de ieri? Gelu Voican Voiculescu: ”Dacă nu mi-a fost teamă acum 30 de ani, nu poate să-mi fie teamă astăzi.”

Reporter: Mergeți la evenimentele dedicate comemorării ... Gelu Voican Voiculescu: ”Absolut. Absolut.”

Citește și
Gelu Voican Voiculescu
Violențe în Piața Universității. Gelu Voican Voiculescu a fost lovit în cap: ”La pușcărie!”. Atacatorul a fost identificat

Reporter: În ciuda acuzațiilor care vă sunt aduse în ceea ce privește dosarul Revoluției? Gelu Voican Voiculescu: ”Dosarul Revoluției nu s-a judecat.”

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

El s-a ales cu o rană sângerândă la cap, iar ulterior a depus plângere împotriva agresorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult