Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul Principe Nicolae, despre ultima sa întâlnire cu Regele Mihai

Nicolae, fostul Principe al României, a vorbit într-un interviu acordat publicației franceze Point de Vue despre ultima sa întâlnire cu Regele Mihai al României, din septembrie 2015.

Ultima întâlnire dintre Regele Mihai și nepotul său, fostul Principe Nicolae, a avut loc imediat după ce acesta din urmă a fost înlăturat de la linia de succesiune a Casei Regale, iar Regele părea să nu fie conștient despre evenimentele ce tocmai avuseseră loc, după cum povestește Nicolae.

”A fost în septembrie 2015, exact după decizia de a mă înlătura de la linia de succesiune. Pentru o persoană de 94 de ani, el era într-o stare stabilă. Nu părea conștient de ceea ce s-a întâmplat cu o lună înainte, în august. M-a întrebat despre situația din România, depre proiectele la care lucrez și am vorbit despre pasiunile noastre comune: mașinile și avioanele”, a povestit fostul Principe Nicolae.

În același interviu acordat publicației franceze, fostul Principe Nicolae a mărturisit că s-a căsătorit deja civil cu aleasa inimii lui, Alina Binder, în Marea Britanie, în luna octombrie a anului trecut, iar cununia civilă va avea loc în toamna care urmează, în România. 

Întrebat de relația pe care o are acum cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei, Nicolae a afirmat că nu s-a produs nicio îmbunătățire în relația lor.

Citește și
principele Nicolae
Casa Regală a depășit criza recentă și l-a invitat pe fostul principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai

”Din păcate, relația noastră nu este una bună și nu a fost alegerea mea. Ultima noastră întâlnire a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când am participat la slujba de pomenire a bunicului meu. Eu am fost extrem de respectuos, dar nu am schimbat niciun cuvânt. Absența comunicării se menține, atât cu mătușa, cât și cu mama mea”, a precizat acesta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult