Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul premier și fostul său ministru nu renunță la vechile pasiuni. Cîțu și Vîlceanu, parteneri de distracție la un concert

Fostul premier Florin Cîțu și fostul său ministru de Finante, Dan Vîlceanu, nu renunță la pasiunea pentru muzica rock. Cei doi și-au făcut o fotografie la un concert de heavy metal care a avut loc în București.  

Formația Slipknot a concertat, miercuri, în București. Cîțu și Vîlceanu au venit la Romexpo pentru concert și au marcat momentul printr-o fotografie.

Îmbrăcați într-o ținută lejeră compusă din blugi, tricou, teneși și șapcă, cei doi par entuziasmați de concert. Acum un an, Florin Cîțu se afla tot la Romexpo, însă nu ca „petrecăreț”, ci din poziția de premier al României.

Citește și Apropiatul lui Cîțu, Dan Vîlceanu, a demisionat din funcţia de ministru al Proiectelor Europene

Citește și
florin citu
Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului. Alina Gorghiu va ocupa interimar funcția

Florin Cîțu a ocupat funcția de premier al României timp de aproape un an, din 2020 până în 2021. Fost ministru al Finanțelor Publice în guvernele Ludovic Orban I și II și președinte al Partidului Național Liberal între septembrie 2021 și aprilie 2022, Florin Cîțu a fost și șef al Senatului, funcție din care a demisionat recent.

După demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL, Dan Vîlceanu a demisionat și el din funcția de secretar general PNL și din funcția de ministrul al Investițiilor și Proiectelor Europene.

Dan Vîlceanu este unul din prietenii apropiați ai lui Florin Cîțu. Fostul președinte al filialei PNL Gorj, Dan Vîlceanu este considerat a fi mâna dreaptă a fostului premier, acesta fiind și șeful campaniei interne a lui Cîțu pentru președinția PNL.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult