Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fosta logodnică a olandezului suspectat de crimă face dezvăluiri: ”Nu e nicio surpriză”

Fosta logodnică a cetățeanului olandez pus sub acuzare pentru că ar fi ucis-o pe fetiță de 11 ani din Dâmbovița spune că nu "este nicio surpriză" pentru ea această veste.

”Este un șoc, dar el avea un trecut și nu este chiar o surpriză pentru mine”, a spus femeia pentru publicația locală Omroep Brabant.

Johannes V., în vârstă de 47 de ani, mai era cunoscut și sub numele de ”Joop”, iar fosta sa logodnică, ce a preferat să rămână anonimă, spune că Joop a mai fost condamnat câțiva ani în închisoare. Iar când cei doi au avut o relație împreună, ea spune că habar nu avea de trecutul său infracțional.

”După 4 sau 5 luni m-a cerut în căsătorie. Și a trebuit să-mi spună tot ce a făcut până atunci din cauza ofițeului care îl avea în supraveghere. Eu aveam o fetiță, care nu era a lui și care era mică la acea vreme. Urma să ne căsătorim în 2011.”, povestește femeia.

Ea nu a vrut să spună despre ce infracțiuni este vorba în cazul lui Joop V., însă a precizat doar că erau de natură sexuală. De asemenea, mai precizează publicația olandeză, Procuratura nu a vrut să dea detalii, precizând că în România există o anchetă în curs în acest caz.

Citește și
Crima Gura Sutii
Psihiatru: „Comportamentul olandezului, ieșit din tipare”. Moartea Mihaelei a fost violentă

Cu toate acestea, femeia a confirmat faptul că Joop obișnuia să vină regulat în România.

Potrivit unor localnici, V. este căsătorit și este tatăl unei fete. El trăia în Beers, unde cumpărase o fermă și nu obișnuia să fie sociabil cu vecinii, cu excepția celui de la care cumpărase ferma.

”Din luna mai a locuit aici. Era un bărbat de treabă. Mi-a cumpărat casa și țineam legătura”, a spus vecinul cu ochii în lacrimi, care a mai spus că nu îl credea pe V. să fie capabil de asemenea grozăvii.

Fosta logodnică mai spune că V. era foarte inteligent și cu mult șarm. Avea o slujbă la o companie de IT, iar luni și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale.

Individul care ar fi ucis-o pe Mihaela se numeşte Johannes Visscher şi are 46 de ani. Procurorii i-au făcut dosar penal pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală şi omor, după ce au analizat imaginile surprinse de aproape 40 de camere de supraveghere din localitatea în care a răpit-o pe faţă de 11 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult