Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florin Cîțu s-a încurcat în timpul unui discurs în Parlament, spre amuzamentul colegilor. VIDEO

Florin Cîțu s-a încurcat, marți, în timpul discursului susținut în Parlament, când se desfășura ședința solemnă organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană.

"Intrarea în UE este benefică pentru toţi românii, dar, în acelaşi timp, necesară, chiar dacă unii dintre noi au alte opinii. Poate prea des în ultimii ani unii politicieni au folosit sau au promovat negativ aderarea României la UE”, a spus el.

Apoi, Cîțu a continuat discursul, însă, la un moment dat s-a încurcat.

“Este o realitate de necontestat faptul că aderarea la Uniunea Europeană a adus bunăstare, libertate, securitate României care astăzi este mai importantă de când oricând... de mult timp”, a susținut în discurs Florin Cîțu, spre amuzamentul colegilor său, conform corespondentului Știrile Pro TV.

Apoi el a continuat: “şi românilor, indiferent de forma ei definită de Constituţie: alimentară, financiară, socială sau sanitară. Cele mai mari câştiguri pentru România şi români sunt cele trei mari libertăţi care nu au existat înainte de aderare: libera circulaţie a persoanelor, a mărfurilor şi a capitalurilor”.

Amintim că România sărbătoreşte, în 2022, 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană și cu această ocazie Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit într-o şedinţă solemnă.

România a devenit stat membru al Uniunii Europene la data de 1 ianuarie 2007. Pe 1 februarie 1993 a fost semnat Acordul de asociere a României la UE.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult