Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Florian Walter a ajuns la spital în stare gravă. A suferit un accident vascular cerebral

Omul de afaceri Florian Walter a ajuns la Spitalul Floreasca joi seară, după un accident vascular cerebral.

Florian Walter, fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploieşti şi deţinător al firmei de salubritate Romprest, a ajuns joi seară la terapie intesivă, la Spitalul Floreasca. Potrivit primelor informaţii, el a suferit un accident vascular cerebral şi este intubat şi ventilat mecanic.

Florian Walter a ajuns iniţial la spitalul universitar din Capitală, dar a fost transferat la Floreasca pentru că are nevoie de operaţie. 

Florian Walter a fost unul dintre cei mai bogaţi români

 

Florian Walter a fost unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro în 2015. A controlat mai multe cluburi de fotbal, dar apoi procurorii au început să-l ancheteze, pentru un prejudiciu de 4,5 milioane de euro. 

Citește și
Walter cumpara tot clubul. Omul de afaceri vrea sa scoata Primaria Cluj din actionariatul lui
Walter cumpara tot clubul. Omul de afaceri vrea sa scoata Primaria Cluj din actionariatul lui "U"

Walter a fugit în Emiratele Arabe Unite, de unde a fost extrădat în 2016

Procuroii DIICOT l-au acuzat că a pus bazele unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, care a desfăşurat, în perioada 2012 - 2014, operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă, pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

 

Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult