Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filme în aer liber la Iași, printr-un proiect european. Cât costă biletul

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat startul serilor de film în mijlocul naturii, într-un parc din Iaşi. Ideea îi aparţine unei tinere studente, care a creat un loc special pentru iubitorii de experienţe inedite.

În acest weekend, cinefilii s-au bucurat de vremea bună şi au urmărit filmul Dune.

Peste 100 de persoane şi-au ocupat locurile pe fotoliile-puf din faţa marelui ecran şi s-au bucurat de scenele din Dune. Pentru mulți dintre ei a fost pentru prima dată când au văzut un film sub cerul liber.

Bătrâna: „Foarte frumos, prima dată când venim și noi, bunicii. Am zis, hai să venim și noi să vedem.”

„Este o altă experiență. Să văd cum este.”

„Nu l-am văzut la timp la cinema și i-am zis că e ocazie bună acum.”

Citește și
horatiu malaele
TIFF 2023 se încheie sâmbătă seară. Actorul, regizorul și scriitorul Horațiu Mălăele va fi distins cu premiul de excelență

„Simplul fapt că este în aer liber ne-a convins să venim să-l vedem și aici”, spuneau alți spectatori.

Cinematografele în aer liber există de multă vreme, în spații special construite și amenajate. La Iași este însă vorba despre un cinematograf într-un parc, iar ideea îi aparține Alexandrei, o tânără de 23 de ani, studentă la informatică. Aceasta a obţinut o finanţare de 40.000 de euro prin programul e-antreprenor, organizat de Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii din Iaşi.

Alexandra Rață, antreprenor: „Avem o parte de muzică, care începe cu o oră jumătate înainte, adică lumea poate să vină aici să se relaxeze, se distreze, iar după să se bucure de film în aer liber, sub cerul înstelat."

Preţul unui bilet întreg este de 30 de lei. Proiecţiile vor fi organizate întreaga vară, în serile cu vreme călduroasă și fără ploaie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult