Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmat în timp ce amesteca cu bormaşina aluatul pentru plăcinte, la Festivalul Castanelor din Baia Mare

Un comerciant cu stand stradal autorizat de Primăria Baia Mare să participe la Festivalul Castanelor (28 septembrie - 9 octombrie) a fost amendat cu 30.000 de lei Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş.

Potrivit acesteia, sancţiunea a fost dată după ce un angajat al firmei a fost filmat pe stradă, în timp ce întrebuinţa o bormaşină la amestecul aluatului pentru plăcintele care se vindeau la stand.

Filmarea a intrat în atenţia inspectorilor CJPC Maramureş după ce a fost distribuită pe o reţea de socializare, relatează Agerpres.

"Operatorului i s-a încheiat un proces verbal de constatare a contravenţiei, acesta fiind sancţionat cu o amendă contravenţională de 30.000 de lei, pentru prestarea serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea sau securitatea consumatorilor", a declarat Anca David.

Totodată, CJPC Maramureş a suspendat temporar activitatea firmei care comercializa plăcinte, până când societatea a revenit la activităţile normale în a produce bunuri alimentare.

Citește și
vorbitul la telefonul
Țara care va amenda vorbitul la telefon în timpul traversării străzii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult