Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Filmul evenimentelor care au condus la împuşcarea unei fetiţe de 7 ani. Ce spune mama

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene demne de un film de acțiune s-au derulat într-o comună din Maramureș, în apropiere de granița cu Ucraina.

O fetiță de șapte ani, aflată într-o mașină urmărită de poliție, a fost rănită la picior în timpul operațiunii. Unul dintre gloanțele trase de oamenii legii ar fi ricoșat în copilă.

În autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani se aflau alți doi minori. După o cursă nebună, fugarul a abandonat vehiculul încercând să scape, dar a fost prins și dus la audieri.

Fetiţa de şapte ani era împreună cu sora ei mai mică, de cinci ani şi cu unchiul lor, minor şi el, în vârstă de 16 ani. Toţi se aflau în maşină condusă de individul de 23 de ani, pe urmele căreia au pornit poliţiştii. Cum şoferul nu a oprit, oamenii legii au folosit armele din dotare, iar unul dintre gloantze a rănit-o pe copilă.

Mama fetiței: "Acasă la mine le aducea de la mama. Nu era înmatriculat si când au văzut că poliţia vine peste ei s-au speriat şi au fugit. Îi dau în judecată, ce să fac? Dacă îmi omora copilul?"

Citește și
politie, Minneapolis, Justine Damond, Mohammed Noor
Un polițist a împușcat-o mortal pe femeia ce voia să reclame un viol. Pedeapsa primită

Martor: "O împuşcat după ele de vreo 3 ori, un glonţ o intrat în roată, restu în maşină. Au tras în luneta, o dată în tavanul maşinii şi la faţă în picior o dată."

Zoltan Balko, medic SMURD Baia Mare: "O fetiţă în vârstă de 7 ani cu o plagă antepicior drept, prin împuşcare. Starea fetiţei este bună. Urmează să fie internată la chirurgie pediatrică pentru rezolvarea plăgii, o intervenţie chirurgicală locală."

Cursă nebună care s-a încheiat pentru fată la spital a avut loc în comună Poienile de sub Munte din Maramureş.

Conducătorul auto în autoturismul căruia se aflau minorii a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, care au pornit în urmărire şi au tras focuri de armă în speranţa că fugarul se va opri.

Floriana Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: "Şoferul maşinii de teren şi-a continuat deplasarea şi a accelerat înspre autospeciala de poliţie virând brusc spre un teren accidentat pentru a-şi asigura scăparea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă atât în plan vertical cât şi în direcţia maşinii."

După mai bine de trei kilometri, bărbatul a abandonat vehiculul şi copiii în curtea unei case, apoi a dispărut. Dar a fost prins în scurt timp de poliţişti pe un câmp din apropiere cu ajutorul unei drone.

Din primele informaţii se pare că autoturismul de teren era radiat din circulaţie şi avea numere de înmatriculare false.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult