Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din Constanța, tăiată pe față de soțul cu care se afla în divorț. Ordinul de protecție nu i-a folosit la nimic

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie a fost atacată cu o armă albă, în parcarea unui mall din Constanța. Suspect este soțul ei, cu care este în divorţ.

UPDATE: Polițiștii din Constanța au reușit să-l prindă pe bărbat. Acesta fugise imediat după atac. Urmează să fie audiat.

Individul a fugit imediat după atac, iar polițiștii încearcă să-i dea de urmă.

Se pare că bărbatul a urmărit-o în momentul în care femeia a plecat de acasă, iar atunci când a ajuns în parcarea mall-ului, s-a năpustit asupra ei cu un obiect ascuțit și a tăiat-o pe față și pe gât.

Norocul ei a făcut ca în parcare să se afle mai mulți oameni, care au sunat imediat la 112, au venit medicii aici, au preluat-o pe femeie, care se află în afara oricărui pericol, pentru că rănile nu i-au pus viața în pericol.

Cei doi se află în plin proces de divorț, de altfel, la jumătatea lunii septembrie, bărbatul a mai atacat-o pe fosta soție, se pare că la acel moment ar fi bătut-o și i-a furat geanta, polițiștii au deschis atunci un dosar pentru tâlhărie și au emis și un ordin de protecție, pe care, iată, acum l-a încălcat.

Citește și
vipera sarpe
Două persoane din Iași au ajuns la spital după ce au fost muşcate de şarpe. Una a rămas internată cu manifestări neurologice

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult