Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie păcălită prin ”metoda accidentul” cu 14.500 de lei. Ce i-au spus hoții la telefon

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 40 de ani din Bacău a căzut în plasa escrocilor care folosesc metoda"accidentul", şi a pierdut o avere: 14.500 de lei.

Ca să fie cât mai convingători, nu mai puţin de trei bărbaţi au vorbit cu ea la telefon, în roluri cusute cu ață albă, dar iată că poveştile lor au fost luate în serios.

Victima a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat, care s-a recomandat drept ofiţer de poliţie. I-a spus femeii că fratele ei ar fi suferit un accident de circulaţie. Apoi i-a dat la telefon o altă persoană, care a pretins că este medic şi că vorbeşte în numele fratelui. Acesta ar fi avut nevoie de 10.000 de euro ca să fie transferat la un spital din Bucureşti.

La telefon a intervenit şi un al treilea bărbat, care a jucat chiar rolul fratelui victimei şi i-a cerut insistent femeii să îi trimită banii ceruţi. Copleşită de emoţie, femeia a mers la o bancă din apropiere şi a virat într-un cont primit de la escroci 14.500 de lei. Abia după aceea şi-a sunat familia şi a înţeles că a fost înşelată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult