Femeie păcălită prin ”metoda accidentul” cu 14.500 de lei. Ce i-au spus hoții la telefon


Ultimul update: Miercuri 10 Aprilie 2019 17:37
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2019 17:05
Categorie: Stiri actuale

O femeie de 40 de ani din Bacău a căzut în plasa escrocilor care folosesc metoda"accidentul", şi a pierdut o avere: 14.500 de lei.

Ca să fie cât mai convingători, nu mai puţin de trei bărbaţi au vorbit cu ea la telefon, în roluri cusute cu ață albă, dar iată că poveştile lor au fost luate în serios.

Victima a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat, care s-a recomandat drept ofiţer de poliţie. I-a spus femeii că fratele ei ar fi suferit un accident de circulaţie. Apoi i-a dat la telefon o altă persoană, care a pretins că este medic şi că vorbeşte în numele fratelui. Acesta ar fi avut nevoie de 10.000 de euro ca să fie transferat la un spital din Bucureşti.

La telefon a intervenit şi un al treilea bărbat, care a jucat chiar rolul fratelui victimei şi i-a cerut insistent femeii să îi trimită banii ceruţi. Copleşită de emoţie, femeia a mers la o bancă din apropiere şi a virat într-un cont primit de la escroci 14.500 de lei. Abia după aceea şi-a sunat familia şi a înţeles că a fost înşelată.

A furat 40.000 lei prin telefon. Poliţia a prins-o, dar nu a găsit niciun ban din pradă
Momentul în care un pensionar din Brăila a realizat că e păcălit. Cum s-a dat de gol escrocul
VIDEO PROTVPLUS.RO