Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie din Bicaz, atacată de o haită de câini maidanezi în plină stradă. Reacția primarului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini scandaloase surprinse sâmbătă dimineață în Bicaz. O femeie a fost atacată de o haită de câini vagabonzi şi a fost la un pas să fie sfâşiată în plină stradă.

Pe filmarea surprinsă pe camerele de supraveghere ale unei societăţi comerciale din zonă, se poate observa cum femeia cade la pământ şi unul dintre câini o prinde de un picior, însă victima reuşeşte să se ridice înainte să fie sfâşiată.

Fata mergea singură pe stradă, când s-a trezit cu 5 câini în faţa ei. 3 au sărit să o muşte, iar tânăra a căzut pe jos şi a început să dea din picioare ca să se apere. În cele din urmă animalele au fugit, iar femeia s-a refugiat într-o scară de bloc. Și a scăpat fără răni.

Oamenii din zonă spun că au făcut plângeri mai multe plângeri din cauza câinilor, dar până acum nu a fost luată nici o măsură.

”Da, problema semnalată de dumneavoastră ne preocupă. Noi am avut contracte cu două firme de ecarisaj însă din motive necunoscute, au fost reziliate. Am dat şi o hotărâre de CL să fie amendaţi cei care dau mâncare maidanezilor. Acum aşteptăm să termine nişte cursuri veterinarul primăriei pentru a putea folosi un pistol cu substanţe tranchilizante şi să poată să acţioneze împotriva câinilor agresivi şi bolnavi. Ei vor fi tranchilizaţi apoi eutanasiaţi”, a explicat primarul orașului Bicaz, potrivit tvmneamt.ro

Citește și
caini armata expriment
Studiu cu rezultate surprinzătoare. Câinii ar putea detecta cancerul de prostată

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult