Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie de 82 de ani, păcălită de doi falși angajați care pretindeau că au venit să verifice sobe

Poliţiştii sibieni au reţinut două persoane care pretindeau că sunt angajaţi ai unei firme de administrare a reţelei de gaze naturale.

Suspecții ar fi păcălit o bătrână de 82 de ani să le dea bani pentru verificarea unor sobe.

Cei doi bărbaţi, de 28, respectiv 63 de ani, domiciliaţi în judeţul Braşov, sunt cercetaţi penal de pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„Cei doi braşoveni sunt bănuiţi că la data de 21 noiembrie, în jurul orei 11,00, prin folosirea de calităţi mincinoase, prezentându-se drept angajaţi ai unei societăţi de administrare a reţelei de gaz, ar fi convins o femeie în vârstă de 82 de ani, din municipiul Sibiu, să le permită accesul în locuinţă sub pretextul că este necesară verificarea sobelor de teracotă. Femeia le-a permis accesul şi le-a achitat suma de 496 de lei, solicitată de către cei doi bărbaţi ca plată a aşa ziselor servicii de verificare, eliberându-i femeii o chitanţă scrisă de mână, după care au părăsit locuinţa", se arată într-un comunicat transmis marţi de IPJ Sibiu.

Femeia şi-a dat seama că cei doi bărbaţi au înşelat-o abia după ce a povestit familiei ce i s-a întâmplat, ulterior sesizând în scris Poliţia Municipiului Sibiu.

Citește și
banca polonia
O bătrână de peste 90 de ani a oprit un jaf la o bancă bătând atacatoarea cu bastonul. VIDEO

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, luni s-a reuşit identificarea şi prinderea celor doi presupuşi autori. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult