Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie care traversa strada, lovită de un excavator, la Galați

Un excavator a accidentat grav o femeie în vârstă, la Galați. Buldoexcavatorul executa manevra de mers înapoi, moment în care a lovit o femeie în vârstă de 87 de ani.

 

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă după-amiaza, potrivit Inspectoratului de Poliție al municipiului Galați, relatează Agerpres.

Potrivit primelor cercetări, femeia se deplasa printr-o zonă în care se fac lucrări de modernizare la carosabil când conducătorul unui excavator, aflat în timpul serviciului, a efectuat o manevră de mers înapoi, nu a văzut femeia şi a lovit-o.

„Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor 1 Decembrie şi Tecuci. Victima, o femeie de 87 de ani, a fost acroşată de un buldoexcavator, condus de un bărbat de 51 de ani. Acesta era în timpul serviciului şi ar fi efectuat manevra de mers cu spatele, lovind femeia angajată în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult