Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie agresată de fostul concubin, pe o stradă din Sectorul 5. S-a încuiat în mașină în timp ce individul a spart parbrizul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini șocante surprinse în Capitală. Urmărită de fostul iubit, care voia să se răzbune pe ea, o femeie de 50 de ani s-a baricadat în mașină.

Scenele în care bărbatul se urcă pe capotă și distruge autoturismul au fost filmate de un martor.

Imaginile au fost filmate pe o stradă din sectorul cinci. În timp ce femeia s-a îndreptat spre locul unde își parcase mașina, în spatele autoturismului a apărut fostul concubin, un bărbat de 36 de ani.

Pentru că era violent, victima s-a închis în mașină și de acolo a sunat la 112. Un martor a filmat de la etajul unui bloc cum bărbatul s-a urcat cu picioarele pe capotă, a spart parbrizul și amenințat-o cu moartea. Apoi a jignit-o și i-a spart și geamurile laterale.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu de cinci zile, ceea ce înseamnă că nu se poate apropia de femeie. Mai mult, el a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, și este cercetat pentru hărțuire amenințare și distrugere.

Citește și
fata aruncata
Agresorul care a împins o fată dintr-un autobuz din Pitești s-a dus singur la poliție. O atinsese în zonele intime

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult