Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce făceau cele 4 victime în momentul exploziei din Tomșani. „La cum arată, chiar că i-a păzit Dumnezeu acum de sărbători”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru persoane au ajuns la spital după ce un magazin alimentar din localitatea Tomșani, Prahova, a fost zguduit de o explozie puternică.

Deflagrația s-a produs din cauza buteliei care încălzea încăperea. Cei aflați în magazin în acel moment - inclusiv proprietarul - s-au ales cu arsuri pe mâini și pe față. Răniții sunt în stare stabilă, spun medicii.

Se lăsase întunericul când un zgomot puternic i-a scos pe oameni din case. La marginea DN1, unde se află magazinul din sat, imaginea era una sinistră. Geamuri sparte, ușa trântită la pamant și gardul darâmat. O ladă cu sifoane a fost proiectată peste șosea, la zeci de metri, în gardul farmaciei de vizavi. Patru bărbați, între care și proprietarul, jucau table in așteptarea clienților cand butelia din încăpere a explodat.

„Vă dați seama, e ceva șocant. Să le mulțumească Dumnezeu că au scăpat cu viață. Asta e cel mai important, bunurile materiale se fac la loc. La cum arată chiar că i-a păzit Dumnezeu acum de sărbători”, spune o vecină. Zona a fost împanzită de echipaje ale salvatorilor. Cu arsuri pe maini si pe față, raniții au fost duși la Spitalul de Urgență din Ploiești. „La locul solicitării am gasit 4 victime bărbați cu vârste cuprinse între 25 si 73 de ani ce prezentau arsuri la nivelul scalpului, la nivelul feței și la nivelul mainilor au fost transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate”, a transmis un medic de la Ambulanța Prahova. O acumulare de gaze, spun pompierii, a provocat nenorocirea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult