Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie la Aerostar Bacău. Trei angajați au ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei angajați ai Aerostar Bacău au ajuns la spital în urma unei deflagrații care s-a produs în cala unui avion la care se efectuau lucrări de mentenanță.

Doi dintre aceștia au suferit arsuri pe mâini și pe față în timp ce al treilea a făcut un atac de panică. Nu se știe încă din ce motiv s-a produs explozia.

Alarma s-a dat în jurul orei 12:00. Un angajat Aerostar anunță prin apel la 112 că în fabrica a avut loc o explozie și un muncitor a suferit arsuri, dar și că incendiul de după deflagrație a fost stins de angajați. Ajunși la fața locului, pomperii au găsit 3 victime.

Andrei Grecu, ISU Bacău: ”Am fost anunțați despre producerea unei explozii în compartimentul cargo al unui avion aflat în reparații. Au rezultat 3 victime de 18, 19 și 23 de ani”.

Două persoane au fost duse la spital. Cea de a treia victimă a suferit un atac de panică și a refuzat internarea.

Citește și
Pike River Mine
Cadavre găsite la 11 ani după ce o explozie a ucis 29 de oameni, în Noua Zeelandă

 

Anchetă a Poliției și a ITM 

 

Mirela Romaneţ, Spitalul Județean Bacău: ”Ambele persoane au suferit arsuri, din fericire nu pe o suprafață mare a corpului, însă nu ne putem pronunța asupra unui diagnostic până nu se termina investigațiile care sunt în curs”.

Daniel Buftea, purtător de cuvânt al ITM Bacău: ”Este vorba despre 2 salariați care au intrat în cala unui avion comercial cu scopul să dezinfecteze zona. După ce au intrat cu substanțe dezinfectante s-a auzit o bubuitură puternică”.

Polițiștii și angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă verifică în ce împrejurări s-a petrecut incidentul și dacă au fost respectate toate normele de protecție.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult