Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explozie într-un bloc din Galați. Ferestrele unui apartament au zburat în stradă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Explozie într-un bloc din Galați, miercuri dimineața. Un ochi de aragaz care nu fusese complet închis, a provocat o acumulare de gaze în bucătăria unui apartament situat la etajul zece.

Dimineața, când proprietarul a vrut să aprindă focul să-și facă o cafea s-a produs deflagrația. Bărbatul a suferit arsuri pe față și pe mâini, dar nu a avut nevoie de spitalizare. Soția lui a suferit un atac de panică.

Explozia s-a produs puțin după ora 9, la etajul zece al unui bloc din Galați. Ferestrele bucătăriei au fost smulse și aruncate în stradă de suflul deflagrației. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 37 de ani, a suferit arsuri ușoare. Tânăr: „Eram în pat, s-a auzit o explozie. O acumulare de gaze. Asta s-a întâmplat. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost victime."

Din fericire, ferestrele care au căzut pe trotuar, de la etajul 10, nu au rănit pe nimeni. Soția proprietarului a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale în locuință. Între timp, pompierii au verificat și apartamentele din vecinătate.

Vecină: „Auzeam cățelul că latră și nu știam de ce și auzeam gălăgie pe scară."

Citește și
Ploiești
Pericol de explozie într-un bloc din Ploiești. Toți locatarii au fost evacuați

Eugen Chiriță, ISU Galați: „O scurgere de gaz de la un aragaz din imobil, din balconul imobilului. Au „zburat" doar geamurile apartamentului. În apartament nu au fost stricăciuni. În acea cameră dormea și un copil minor, în dormitor, soția, dar nu au pățit nimic."

Conform primelor verificări, structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată. Specialiștii de la compania de gaze fac verificări să vadă dacă acumularea de gaze nu ar fi putut să aibă și o altă cauză.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult