Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eugen Nicolicea, scuipat și înjurat de un protestatar. Codrin Ștefănescu a fost insultat

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi insultat la Drobeta Turnu Severin de un protestatar. 

Protestatarul l-a numit pe parlamentar ”bolşevic” şi i-a reproşat că a eliberat din închisori violatorii, întrebându-l pe cine reprezintă în Parlament.

Protestatarul se numește Ion Olteanu, care a şi postat pe Facebook înregistrarea incidentului. Acesta susține că atunci când protesta faţă de Adrian Duicu - cel care l-a exclus pe Eugen Nicolicea din PSD Mehedinţi - Nicolicea îl numea "maestre", iar acum îl face "escroc" şi "prost".

”Băi, bolșevicul Nicolicea”, a spus Olteanu. ”Da, nesimțitule” - a răspuns deputatul - moment în care protestatarul l-a scuipat.

"Asta pentru că ai dat drumul la criminali, mă, şi la violatori. Tu ești un escroc, că ne furi banii, bă!” - a mai spus protestatarul.

Citește și
eugen nicolicea
USR: ”Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea și Nicolicea”

El îl mai intreabă pe deputat ce a făcut la Revoluţie, reproşându-i că are dosarul "la secret" şi îi spune că este "prost", pentru că a căzut pe holurile Parlamentului.

De asemenea, l-a întreabat în numele cui a modificat codurile penale şi legile justiţiei şi pe cine reprezintă în Parlament, acuzând-l pe Nicolicea că este "slugă la condamnatul Dragnea".

Un schimb de replici similar a avut loc între Olteanu şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

După ce a fost insultat de protestatar, social-democratul i-a spus lui olteanu "Du-te dracu' de prost!".

Imediat, replica a venit: "Tu eşti prost, băi ciumă roşie!". 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult