Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Episcop hărțuit de o femeie. L-a acuzat că a lăsat-o însărcinată și l-a sunat de mii de ori

O femeie din Oradea a fost trimisă în judecată după ce l-ar fi hărțuit pe episcopul reformat Csury Istvan, pe care l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată, l-a sunat și i-a trimis mesaje de mii de ori. 

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au trimis-o în judecată pentru hărțuire pe femeia care l-a acuzat public anul trecut pe episcopul reformat Csury Istvan că ar fi sedus-o, ar fi lăsat-o însărcinată şi apoi a abandonat-o, scrie Bihoreanul.

Scandalul a început în perioada Paștelui din 2019, când femeia a spus că ar fi avut o relație amoroasă cu episcopul Csury, cei doi trimițându-și numeroase mesaje intime.

La un moment dat, episcopul i-ar fi cerut femeii să-l lase în pace, dar aceasta a continuat să-l caute.

Citește și
hartuire sexuala
Un fost manager de spital, înregistrat când îi face avansuri sexuale unei voluntare care dorea să se angajeze

În martie, i-a transmis că este însărcinată, iar pentru că prelatul nu a crezut-o s-a dus acasă la el și l-a dat în vileag soției, apoi a mers chiar la sediul Episcopiei, pentru a-l raporta superiorilor ierarhici.

 

A hărțuit-o și pe soția episcopului

 

Episcopul a venit cu propria variantă, spunând că este o victimă a femeii care a inventat atât întreaga poveste de iubire, cât și sarcina, pentru care i-ar fi cerut 30.000 de euro.

De altfel, s-a dovedit curând că sarcina femeii era falsă, aceasta dând vina pe cadrele medicale care i-ar fi spus acest lucru.

În iulie 2019, episcopul Csury Istvan a reclamat-o pe femeie la poliție, iar din dosarul anchetatorilor reies detalii incredibile.

Orădeanca ar fi început să o hărțuiască și pe soția episcopului, învățătoare de profesie, pe care o urmărea pe stradă, îi trimitea mesaje obscene, a reclamat-o la Inspectoratul Școlar pentru că și-ar fi lovit elevii, dar și la Agenția de Mediu pentru că ținea prea multe animale în casă.

 

I-a trimis acasă 10 pizza și o coroană mortuară, pe care episcopul a trebuit să le plătească 

 

Potrivit rechizitoriului, în perioada 16 aprilie - 2 iulie episcopul a primit de la această femeie peste 3.000 de apeluri şi mai mult de 2.000 de SMS-uri, de pe mai multe numere de telefon, aspect pe care individa nu l-a negat, depunând însă la dosar şi mesajele în care episcopul îi declara iubirea.

Despre acestea, în schimb, episcopul Csury susţinea că nu ar fi reale, dar nici n-a putut să le combată, în condiţiile în care, potrivit depoziţiei sale, redată pe larg în rechizitoriu, a şters toate conversaţiile cu femeia, anterior datei de 16 aprilie.

Pe lângă miile de mesaje, femeia a avut și alte inițiative: pe 28 iunie i-a trimis episcopului acasă 10 pizza, iar pe 22 iulie o coroană mortuară, ambele comenzi trebuind achitate de prelat.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult