Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Epidemia de coronavirus. Pacientul 1 din România a devenit "Pacientul MINUS 1"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sâmbătă seară, al doilea test succesiv a ieşit negativ în cazul bărbatului din Gorj anunţat ca "pacientul 1" cu Covid-19 din România.

UPDATE 20:20 Pacientul din Gorj a fost retestat sâmbătă pentru noul coronavirus, iar rezultatul testului a fost negativ, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. "Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat şi poate fi externat",.

Primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al coronavirusului a fost făcut vineri.

Bărbatul a fost depistat pozitiv cu COVID-19 (coronavirus) în data de 26 februarie.

"Familia bărbatului rămâne în continuare în izolare la domiciliu până la împlinirea perioadei de incubaţie a virusului, de 14 zile", arată Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și
Testul de coronavirus al tânărului din Gorj, negativ. Ce se întâmplă cu familia lui
Anchetă în Gorj, după ce "pacientul 1" pare că s-a vindecat de coronavirus

Primul pacient confirmat cu coronavirus din România, un tânăr din Prigoria, judeţul Gorj, poate fi externat, după ce testele i-au ieşit a doua oară negative. Bărbatul a fost internat în Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

Tânărul în vărstă de 25 de ani din Gorj, primul pacient confirmat cu coronavirus, a fost supus unui nou test sâmbătă seară, după ce testul precedent a ieșit negativ.

Între timp, familia lui este în carantină la domiciliu.

Deși inițial autoritățile au anunțat că oamenii vor fi duși într-un centru de carantină, reprezentanții DSP au decis, vineri seară, când au mers să îi ridice de acasă, că pot sta în locuință.

Tânărul ar fi fost angajat la o firmă unde cetăţeanul italian depistat cu coronavirus este patron. El ar fi participat recent, alături de alte persoane, la o petrecere unde a fost şi italianul. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult