Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dublă tragedie în Buzău. Doi cumnați au murit într-un incendiu. Vecinii nu au reușit să-i salveze

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi cumnați din județul Buzău, de 54, respectiv 70 de ani, au murit joi seară, după ce casa în care se aflau a luat foc. Vecinii au încercat să-i salveze pe cei doi bărbați, dar n-au reușit să răzbată până la ei, din cauza flăcărilor puternice.

Ambele victime au fost găsite fără suflare.

Dubla tragedie s-a petrecut în comuna Stâlpu, unde locuia bărbatul de 54 de ani, grav bolnav. Omul era vizitat periodic de cumnatul său, în vârstă de 70 de ani, așa cum s-a întâmplat și joi seară. O vecină a vorbit cu cei doi cu câteva minute înainte să izbucnească incendiul.

Vecină: „Doar am stat de vorbă și am plecat acasă și ei au rămas în casă”.

Localnicii spun că inițial s-a auzit un zgomot puternic, apoi casa a fost cuprinsă de flăcări.

Nicolae Catargiu, localnic: „Am căutat să îi scoatem, dar nu am putut să intervenim din cauza flăcărilor mari, după care pompierii au intrat în acțiune”.

Citește și
Zelenski, Erdogan
Zelenski se întâlnește cu Erdogan vineri, în Turica. Vor discuta despre evoluţia războiului dintre Ucraina şi Rusia

Stelian Gioabă, primar Stâlpu: „Cei doi nu au mai avut nicio șansă, unul dintre ei din câte am înțeles de la pompieri l-au găsit undeva aproape de ușă, cred că încercat să se salveze”.

Pompierii au reușit să stingă focul după două ore de eforturi. În casă, militarii au găsit și o butelie, care era intactă.

Ionuț Cășaru, ISU Buzău: „Incendiul se manifesta generalizat la o locuință pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu posibilitate de propagare la încă o locuință aflată în apropiere”.

Pompierii fac acum investigații pentru a lămuri de la ce a pornit totul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult