Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dublă crimă în Bacău. Mamă și fiică, găsite înjughiate în casă. Atacatorul s-a sinucis

O dublă crimă și o sinucidere au avut loc, sâmbătă, în comuna Gioseni, Bacău. O mamă și fiica sa au fost găsite înjunghiate în casă. Atacatorul a fost și el găsit decedat, suspiciunea fiind că acesta s-a sinucis.  

„La data de 30 Iulie a.c, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, transmite poliția.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi înjunghiat o mamă în vârstă de 35 de ani și pe fiica acesteia în vârstă de 10 ani. Ambele victime au fost găsite decedate în casă.

Ulterior, atacatorul și-ar fi provocat mai multe răni și a murit. Poliția spune că este vorba despre o sinucidere.

Conform news.ro, bărbatul era rudă cu victimele. Momentan nu este clar motivul gestului făcut de atacator.  Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Citește și
cutit
Româncă din Italia, ucisă de fiul ei de 15 ani pentru că voia să-l părăsească pe tatăl lui aflat în închisoare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult