Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Duba Penitenciarului Focșani, implicată într-un accident de circulație. Patru deținuți se aflau în vehicul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O dubă care transporta deținuți s-a tamponat cu o mașină de poliție, pe Drumul European E85, în județul Buzău. În accident a mai fost implicat si un al treilea vehicul.

Traficul a fost oprit în zona, iar șoferul dubei a fost dus la spital. În final, cei patru deținuți au fost transportați mai departe cu o altă autospecială.

Accidentul s-a produs pe E85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău. Autospeciala de la penitenciarul Focșani se deplasa către Buzău. În dubă se aflau patru deținuți care ar fi trebuit să ajungă la Tribunal pentru a fi audiați. Șoferul mașinii de la penitenciar ar fi intrat pe contrasens unde a lovit mașina poliției. Un al treilea autoturism care circula regulamentar a fost lovit de mașina poliției.

Marian Popa, șoferul autoturismului avariat: "Am văzut când a venit duba de la penitenciar, a intrat pe contrasens, pe sensul nostru, a lovit pe cel care era înaintea mea și pe urmă m-a lovit și pe mine în spate. Am înțeles că i s-a făcut rău șoferului".

Mai multe ambulanțe și un echipaj de pompieri au ajuns imediat la fața locului.

Citește și
antrenor
A murit cu zile. Salvarea chemată pentru antrenorul care s-a prăbușit în timpul unui meci la Focșani nu avea medic

Florin Murea, șef echipaj ISU Buzău: "Șoferul autospecialei de la Penitenciarul Focșani, un bărbat de 55 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgență din Buzău. Cei doi angajați de la IPJ Buzău au fost consultați la fața locului, dar nu au mers la spital".

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că niciunul dintre ei nu a consumat alcool.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult